Защо не трябва да подценяваме козметичните процедури?

Терапевтичните и козметични апаратни процедури стават все по-популярни през последните години и има защо. Много от тези процедури имат положителен медицински ефект в допълнение към козметичните си ползи.

Може ли Caci Hydratone да лекува акне, розацея и екзема?

Caci Hydratone е лечение, което включва използването на апарат, излъчващ малки електрически токове за стимулиране мускулите на лицето. Това помага за подобряване на кръвния поток и лимфния дренаж, което може да доведе до по-младежки и жизнен вид на кожата. В допълнение към своите козметични ползи, Hydratone има и положителен медицински ефект.

Едно от медицинските предимства на Hydratone е способността му да намалява възпалението на кожата, което е често срещан фактор при много кожни заболявания, включително акне, розацея и екзема. Чрез намаляване на възпалението Caci Hydratone може да помогне за подобряване на цялостното здраве на кожата и да намали тежестта на тези състояния.

Какви са другите ползи на Caci Hydratone?

Друга медицинска полза на Caci Hydratone е способността му да подобрява производството на колаген и еластин в кожата. Колагенът и еластинът са протеини, които са от съществено значение за поддържане на здравината, еластичността и хидратацията на кожата. С напредване на възрастта производството на тези протеини естествено намалява, което води до развитие на бръчки и други признаци на стареене. Като стимулира производството на колаген и еластин, Caci Hydratone помага за подобряване на външния вид на фините линии и бръчки и прави така, че кожата да изглежда по-млада.

Как работи?

Това е експресната терапия, която подхранва, хидратира и стяга кожата. В процедурата се използват ролери, предназначени за нежен масаж на лицето върху електропроводимата Caci Hydro Mask. Енергията, предавана през ролките, осигурява незабавна и интензивна хидратация на кожата и спомага за възстановяване на мускулния тонус и оформяне на лицевия контур. Ролерите излъчват и LED светлина, която може да бъде червена (анти – ейдж действие) и синя (антибактериално действие) в зависимост от нуждите и състоянието на кожата. Подходяща е при суха, дехидратирана и увредена от слънцето кожа.

Ако обмисляте разкрасителна процедура, консултирайте се с експерт, за да обсъдите ползите и рисковете и да определите коя е най-подходяща за вас. Ние в Beauty Center Melissima сме винаги готови да отговорим на въпросите на нашите клиенти и да направим лична консултация, за да предложим най-доброто според типа кожа.

За лична консултация или за да си запазите час за тази или друга наша процедура, се обадете на телефон 087 758 0858. Последвайте ни в социалните мрежи, за да сте винаги в течение с настоящите и бъдещите ни промоции.