Процедури
с Hydropeptide

Козметични процедури

HydroPeptide

Иновативната американска козметика, създадена от генетици – HydroPeptide е част от широката гама висококачествени продукти в Beauty Center Melissima.

Революционните терапии на марката са уникална грижа за кожата и са разработени на база последните постижения в епигенетиката и на благоприятното действие на пептидите.

Всъщност най-мощните инструменти на епигенетиката са пептидите – „информационни молекули“, които присъстват във всеки един продукт на HydroPeptide.

Процедурите имат бързи и видими резултати и доказано дълготрайно действие.

Козметиката на HydroPeptide съдържа 21 различни вида пептиди, в зависимост от проблемите, които се третират, а патентовата формула от антиоксиданти помага при борбата с вредните ефекти на свободните радикали и доказано възстановява щетите, нанесени от тях върху кожата. Продуктите и терапиите HydroPeptide регулират експресията на гените и как те се проявяват. 

Намерете своя миг спокойствие и изпробвайте най-новите терапии в Beauty Center Melissima.

Резултати:

  • Детоксикира кожата и намаляване на подпухналостта;
  • Подобрява кръвообращението в дълбочина;
  • Прави кожата стегната, по-плътна, здрава и сияйна;
  • Изравнява и изсветлява пигментни петна с различен произход.

За видими резултати повечето терапии на HydroPeptide е препоръчително да се прилагат 2 пъти в месеца.

Терапии

The Uplifting Power Facial

The UpLifting Power Facial е мощна антиейджинг терапия, която редуцира видимите следи на стареене. Нейна основна цел е да трансформира кожата чрез детоксикация и да намали на подпухналостта. Терапията The UpLifting Power Facial подобрява кръвообращението в дълбочина и оставя кожата стегната, плътна, здрава и сияйна.

Anti-Wrinkle Facial

HydroPeptide Anti-Wrinkle Facial е луксозна и релаксираща терапия без възстановителен период, която гарантира видими, клинично доказани резултати. Силното ѝ действие идва от уникалната ѝ формула с регенериращи и уплътняващи пептиди, активатори на растежни фактори и протеини, които придават на кожата по-младежки вид и сияние.

Calming Recovery Facial

Терапията HydroPeptide Calming Recovery Facial ще успокои и придаде блясък и сияние и на най-чувствителната кожа. Нежният пилинг освежава кожата без да я дразни, а подхранващата маска подпомага процесите на възстановяване и хидратацията, като потушава зачервяванията.

Brightening Facial

Озаряваща терапия HydroPeptide Brightening Facial изравнява и изсветлява пигментни петна с различен произход, включително старчески, фотоиндуцирани, белези от акне и мелазма. В тази терапия не се използват агресивни активни съставки. Ефектът се постига чрез комбиниране на доказани естествени изсветляващи агенти + нежни ексфолианти.

Acne Clarifying Facial

Acne Clarifying Facial намалява появата на несъвършенства, като междувременно има мощни антиейджинг ползи. Тази терапия подобрява състоянието на проблемна кожа, страдаща от акне и я прави чиста, сияйна и здрава.  

Комбинацията от салицилова киселина и пептиди намалява появата на фини линии и бръчки, регулира себумната секреция, изолира бактерията, причиняваща акне и почиства в дълбочина.

По време на терапията вложените в продуктите пептиди предпазват от оксидативен стрес и гликация, засилват производството на колаген и потушават възпалението, а ексфолиантите със салицилова киселина и азелаинова киселина освен че почистват порите, имат противовъзпалителни свойства, изсветляват кожата, неутрализират бактериите и намаляват кератинизацията.

Firming Vibrant-C Facial

Тази мощна, патентована терапия за лице с витамин С е идеална за тези, които искат да върнат младежката стегнатост и блясък. Съчетанието между ензимен пилинг с витамин С и двойна маска прави кожата стегната и  сияйна.

Advanced Antioxidant Facial

HydroPeptide Advanced Antioxidant Facial е терапия, която осигурява на кожата мощна антиоксидантна защита. Премахва замърсяванията в дълбочина и доставя необходимите биоминерали като първо ексфолира кожата, за да изглади текстурата ѝ, а след това я хидратира, за да придаде здрав и блестящ вид. Използваният пептиден комплекс в продуктите стимулира естествени антиоксидантни ензими на кожата.

Intense Refresh Facial

Изпитайте силата на 5 мощни ексфолианта, които спомагат за обновяването на клетките до постигане на сияен тен. Охлаждащата PolyPeptide Collagen маска заключва хидратацията и спомага за засилване ефекта на активните съставки като пептиди и антиоксиданти. Кожата остава освежена, хидратирана и по-сияйна от всякога.

Cryo-Luxe Facial

Терапията HydroPeptide Cryo-Luxe включва контрастни техники за стимулиране на микроциркулацията. Подобрява цялостното състояние на кожата, заличава фините линии и бръчки, както и пигментни петна. Благодарение на ексфолиращата сила на тиквената кора в използваните продукти и крио-скулптурирането, тази терапия осигурява невероятни резултати и подобрява неравномерната текстура на кожата.

Deluxe Detox Facial

Терапията HydroPeptide Deluxe Detox Facial включва меден триензимен пилинг и скандинавска детокс маска, които  почистват в дълбочина, възстановяват, подхранват и защитават кожата, като същевременно укрепват защитата ѝ от околната среда. Терапията спомага за оптималното функциониране на кожата и възвръща нейния младежки вид и блясък.

Moisture Infusion facial

Тази терапия осигурява незабавна хидратация и дълбоко подхранване на кожата. Moisture Infusion facial разчита на най-новата антиоксидантна хидратираща маска, която в комбинацията с LED светлина гарантира по-добро проникване и усвояване на активните съставки. Стимулира производството на колаген и еластин, за да подобри структурната цялост на кожата, като същевременно релаксира фините линии и бръчки.

преди и след

Пускане на видеото
Пускане на видеото