Процедури с Forlle’d

Козметични процедури

Forlle'd

Forlle’d е високотехнологична професионална козметика, която е лидер в борбата със стареенето на кожата. Продуктите от марката, чиито произход е от Япония, са предназначени да възстановяват функциите и структурата на кожата на клетъчно ниво и да контролират механизмите на естественото фотостареене.

Козметиката на Forlle’d е с уникално разработени формули, които се основават на открития с Нобелова награда и осигуряват мигновен и видим резултат още след първата процедура.
Комплексното съдържание на нискомолекулни съставки и важни йонизирани минерали активира естествения процес за регенерация на кожата, възстановява структурата и стимулира синтеза на колаген и еластин, намалява оксидативния стрес и осигурява постоянна антиоксидантна защита.

Резултати:

  • Силен регенериращ и лифтинг ефект;
  • Забележително по-млада и гладка кожа;

Терапии

Интензивна хидратираща терапия

Интензивната хидратираща терапия е предназначена за моментално премахване на дехидратацията и овлажняване на всеки тип кожа. Възстановява баланса на влага в кожата, като премахва чувството за сухота, повишава имунитета на клетките и придава сияен вид. Курсът от процедури осигурява продължителна хидратация и предотвратява появата на фини линии и бръчки.

За видими резултати е необходимо процедурата да се прилага от 4 до 6 пъти, веднъж седмично.

 

Кислородната терапия

Кислородната терапия Forlle’d активира метаболитните процеси в кожните клетки, ускорява синтеза на колаген и еластин, подобрява клетъчното дишане в тъканите. Благодарение на това се вижда изразен лифтинг ефект, а фините линии на лицето практически изчезват.
Подходяща е за всеки тип кожа, дори и при много чувствителна такава. Терапията удължава ефекта на инжекционните и лазерните процедури и има силен хидратиращ и успокояващ ефект, което я прави подходяща след химичен пилинг или почистване!

За видими резултати е необходимо процедурата да се прилага от 4 до 6 пъти, веднъж седмично.

Платинената терапия

Платинената терапия на Forlle’d представлява уникална грижа с висока антиоксидантна ефективност, която е съчетание на продукти, съдържащи Платина и нискомолекулна хиалуронова киселина. Платинум терапията на Forlle’d има изключителен лифтинг ефект и след нея кожата е гладка, стегната и сияеща. Процедурата се използва за забавяне на процеса стареене на кожата и разрешеване на проблеми, свързани с хиперпигментацията. Може да се използва за засилване на действието на лазерна терапия.

Основата на терапията се крие в антиоксидантното действие на нискомолекулната Платина и е предназначена за защита на кожата от разрушителното действие на свободните радикали и за предотвратяване фотостареенето.
Нискомолекулните компоненти контролират механизмите на формиране на пигментация и предотвратяват появата на възрастови петна, засилват се детоксикиращите и противовъзпалителни способности на кожата, заличават се признаците на оксидативния стрес.

За видими резултати е необходимо процедурата да се прилага от 4 до 6 пъти, веднъж седмично.

 

Re dify терапия

Re dify е подмладяваща терапия за зряла, изтъняла, дехидратирана кожа, която има належаща нужда от регенерация. Процедурата подобрява свойствата, уплътнява и изглажда видимите бръчки върху кожата. Изравнява тена на лицето и придава сияещ вид. Подходяща е за чувствителна кожа, както и за подготовка преди лазерни и фото процедури и естетични операции.

За видими резултати е необходимо процедурата да се прилага от 4 до 6 пъти, веднъж седмично.

 

3D лифтинг терапия

3D лифтинг също е подмладяваща терапия, която обаче е предназначена за моделиране на овала на лицето, корекция на признаците на стареене и загуба на еластичността на кожата, чрез стимулиране синтеза на колаген и еластин в клетките. Моделиращият ефект на процедурата се забелязва още след първата процедура, но не е ориентирана само към моменталния ефект, а и към стимулиране синтеза на собствен колаген. Ефектът на този тип процедури гарантира стягането на кожата в продължение на няколко месеца.
Процедурата включва уникална маска, която насища кожата с хиалуронова киселина и по този начин я овлажнява интензивно. В състава на маската влизат биомиметични пептиди, които меко коригират бръчките и стимулират образуването на колаген и еластин.

За видими резултати е необходимо процедурата да се прилага от 4 до 6 пъти, веднъж седмично.

 

Почистващата терапия

Почистващата терапия на Forlle’d е максимално натурална и е чудесна за прилагане на върху възпалена кожа, като деликатно я почиства и регулира продукцията на кожната мазнина, като в същото време възстановява и водния баланс.

Пускане на видеото