Процедури с Natura Bissé

Козметични процедури

Natura Bissé

Natura bisse е иновативна марка, известна с това, че въвежда революционни решения и продукти в сферата на козметиката.

Именно поради тази причина се стига до създаването на изключителни продуктови линии и компанията заслужено извоюва позицията си на безспорен световен козметичен лидер.
В Beauty center Melissima може да се насладите на терапии с едни от най-известните и ефикасни продукти на марката.

Резултати:

  • Възстановява и хидратира кожата;
  • Стимулира синтеза на колаген;
  • Намалява признаците на преждевременнто стареене.

Терапии

Vitamin C+C

Vitamin C+C от Natura bisse е терапията, която се прилага върху дехидратирана и увредена от слънцето кожа, като я възстановява и ѝ придава стегнат и сияен вид. Антиоксидантно третиране помага в борбата с признаците на преждевременно стареене чрез неутрализиране на свободните радикали. Продуктите от тази серия съдържат висока концентрация на витамин С с цел подобрявне и стимулиране на външния вид и синтеза на колаген, за да се повиши еластичността на кожата.

За видими резултати е необходимо процедурата да се прилага от 4 до 6 пъти, веднъж седмично.

3D collagen shock

3D collagen shock е ремоделираща и стягаща терапия, която скулптурира контура на лицето като повишава плътността на кожата, запазвайки я хидратирана. Има изключителен лифтинг ефект, изравнява тена и изглажда бръчките и фините линии. В терапията се включва и активен масаж, който видимо оформя и подчертава контура на лицето.

За видими резултати е необходимо процедурата да се прилага За видими резултати е необходимо процедурата да се прилага от 4 до 6 пъти, веднъж седмично.

Пускане на видеото