Процедури с 111 skin

Козметични процедури

111 skin

Създаването на лондонската марка 111 skin започва в клиниката на д-р Янис Александридис на „Харли Стрийт“ 111. По време на своята практика той търси продукти, чието действие подпомага възстановяването на кожата след хирургични процедури. 

С екип от учени д-р Александридис започва разработването на нова формула отговаряща на високите изисквания. Именно от тук се ражда идеята за 111SKIN формула наречена NAC Y2. Тя представлява съчетание от 3 съставки с изключителни антиоксидантни действия.

Резултати:

  • Укрепване на епидермиса;
  • Намаляване на видимостта на белезите;
  • По-младежки и сияен вид на кожата.
За видими резултати повечето терапии на 111SKIN е препоръчително да се прилагат 2 пъти в месеца.

Терапии

Reparative

Reparative е двойно почистваща терапия съчетана с дълбокотъканен мускулен масаж и комбинация от продукти с патентованата от 111 SKIN, NAC Y2 съставка.
Процедурата включва използването на продукти с мощно антиоксидантно действие за неутрализиране на вредите от свободните радикали, възстановяване на раздразнената кожа, укрепване на липидната бариера и предотвратяване на възпаления.
Reprarative терапията е подходяща при дехидратирана и силно чувствителна кожа, както и при розацея.

Celestial Black Diamond NON-Surgical Lift Facial

Celestial Black Diamond NON-Surgical Lift Facial е една от най-интензивната и мощни терапии за лице на 111SKIN с лифтинг действие. Самата процедура представлява луксозно изживяване, в комбинация на продукти 111SKIN от серията Intensivе и уникални масажни техники със стикове с метална глава, за максимален лифтинг ефект и незабавно заличаване на бръчките. Благодарение на диамантени частици и формули богати на антиоксиданти, които проникват в дълбочина, се намалява пигментацията на кожата и се постига равен тен. Кожата е озарена и опъната, стегната и контурирана.

Rose Gold Radiance Facial

Rose Gold Radiance Facial е терапия за повдигане, стягане и извайване на лицето чрез трифазна масажна техника.
Терапията представлява комбинация от различни масажи с кристали от розов кварц, продукти с 24к златни частици и екстракт от роза Дамасцена.
Процедурата отпуска и успокоява съзнанието, като същевременно облекчава раздразнената и възпалена кожа. Препоръчва се при наличие на пигментни петна и фотоувредена кожа, защото възстановява свежестта и блясъка. Терапията е универсална и е подходяща за всички типове кожи.

De-Puffing Energy Facial

De-Puffing Energy Facial е специализирана енергизираща терапия, предназначена да овладее проблемите с подпухналата кожа. Процедурата спомага за увеличаване на микроциркулацията, детоксикира и ревитализира лицето. Мощната комбинация от витамини и пептиди увеличава притока на кислород в клетките.
В процедурата е включен специален релаксиращ масаж - Cryo Globes, който извайва и контурира лицето.
De-Puffing Energy Facial е перфектно решение за уморена кожа, трайно изложена на градското замърсяване и вредното въздействие на околната среда. Също така терапията е много подходяща за пушачи и хора със сивкав тен. Кожата изглежда по-стегната и искряща, а признаците на стареене и умора са видимо неутрализирани.

Пускане на видеото