Процедури
със Skeyndor

Козметични процедури

Skeyndor

Skeyndor e висок клас испанска марка за професионална козметика създадена през 1966 като семейна компания. Марката става синоним на високо качество, иновация и най-нови технологии не само в Испания, но и в света.

Skeyndor се превръща в любима марка на множество известни личности от световна величина, сред които е именно и кралското испанско семейство.
По отношение на резултати и качество, Skeyndor безспорно заслужават признание поради непрестанният процес на следене и улавяне на най-новите тенденции в световен мащаб от сферата на козметологията.

Резултати:

  • Намалява признаците на преждевременнто стареене;
  • Възстановява и възобновява структурата на кожата;
  • Ремоделира контура и има лифтинг ефект.

Терапии

Power Vitamin C

Power Vitamin C е най-мощната антиоксидантна терапия, която възстановява естествения блясък, хидратира, подхранва и ревитализира кожата. Също така има въздействие при изсветляването на пигментните петна и възвръща свежото младежко излъчване на кожата. Витамин С е мощен антиоксидант, стимулира обмяната на вещества в кожата и процеса на образуване на нов колаген. Резултатите са видими веднага след процедурата, като кожата е подхранена и блестяща.

За видими резултати е необходимо процедурата да се прилага от 4 до 6 пъти, веднъж седмично.

Power Retinol

Power Retinol е прекрасна подмладяваща терапия, която възстановява и възобновява структурата на кожата, така че тя отново да възвърне младежкия си вид. В продуктите, необходими за терапията Power Retinol има съдържание на възстановяващ комплекс от три вещества с ретиноло подобно действие, Bakuchoil и водно разтворим екстракт от соя, които подпомагат регенеративното действие на ретинола. Резултатите след процедурата са подмладена и стегната кожа, подобряване на белези от акне, изсветляване на петната и редуциране на следите от естественото фотостареене.

За видими резултати е необходимо процедурата да се прилага от 4 до 6 пъти, веднъж седмично.

Corrective терапия

Corrective е терапия с неинвазивен характер предназначена за борба със статичните и динамичните бръчки, отпускане и загуба на плътност на кожата. Терапията представлява съчетание от най-успешните методи за неинвазивно третиране на засегнататите от процесите на стареене участъци. Благодарение на комбинацията от хиалуронова киселина, мастноразтворим екстракт от лавандула, пудра от перли и специален комплекс от три пептида се постига максимален ефект при премахването и запълването на бръчките. Патентованите активни компоненти, разработени на базата на змийска отрова, осигуряват мускулна релаксация и изглаждане дори на дълбоките мимически бръчки. Резултатите са изумителни и се проявяват още след първите терапии, като се наблюдава значително подобряване на състоянието на дълбоките бръчки и възвръщане на плътността, като в същото време кожата е подхранена и хидратирана.

За видими резултати е необходимо процедурата да се прилага от 4 до 6 пъти, веднъж седмично.

GLOBAL LIFT

GLOBAL LIFT (ProGEN-in) e ексклузивна, патентована от Скейндор технология, която връща времето назад в старите клетки и спира процеса на стареене в новите.
Целта на терапията е да се постигне цялостно ремоделиране на контура, лифтинг на лицето, шията и деколтето и оформяне на скулите. Видим лифтинг ефект се наблюдава още от първата процедура, както и възстановяване на загубения от влиянието на процесите колаген и еластин, което води до намаляване на дължината и дълбочината на вертикалните бръчки. Терапията е подходяща за всеки тип кожа, която има видими следи от процеса на стареене.

За видими резултати е необходимо процедурата да се прилага от 4 до 6 пъти, веднъж седмично.

Пускане на видеото