Venus Legacy

радиочестотен лифтинг

Venus Legacy

Радиочестотният лифтинг, предлаган от опитните специалисти на Beauty Center Melissima се извършва с уникален по рода си апарат, наречен Venus Legacy, за постигане на максимални резултати по отношение стягане и подмладяване на кожата на лицето.

 

При тази процедура се постига експлозивно стимулиране на производството на колаген, подобряване на еластичността на кожата, което води до извайване и скулптуриране на лицевия контур, намаляване на фини линии и бръчки, премахване на двойната брадичка, изглаждане на околоочния контур.

Venus legacy е уникален и с това, че използва силата на електромагнитните полета, те допринасят за изграждане на нова капилярна мрежа, която от своя страна води до уплътняване на кожата, подобряване на кожния метаболизъм и нейната регенерацията.

Той използва технологията 4D, комбинирайки три модерни и изпитани технологии – мултиполярна радиочестота (RF), пулсиращо магнитно поле (PEMF) и VariPulse, с интегриран термометър за анализ на кожата – Realtime Thermal Feedback.

Характерно за тази процедура е, че подобрява еластичността, активира процеса на стягане на кожата, което влияе върху намаляване на фините линии, оформят се скули и овал на лицето и се намалява двойната брадичка.

Целта на радиочестотния лифтинг е чрез повишаване на температурата в дълбоките слоеве на кожата да се стимулира образуването на нов здрав еластин и колаген. 

Резултати:

  • Намалява торбичките около очите;
  • Редуцира двойната брадичка;
  • Намалява видими бръчки;
  • Стяга и изглажда кожата;
  • Видимо подобрява кожата на шия и деколте;
  • Повдига зоната около очи, скули, вежди.
Професионалистите от Beauty Center Melissima препоръчват цикъл от 6 процедури за постигане на оптимален ефект, плюс една процедура месечно за гарантирана дълготрайност.

преди и след

Пускане на видеото

видео

Пускане на видеото