Venus Legacy

Venus Legacy за ремоделиране на тялото

WaterLava

СВЕТОВЕН ЛИДЕР В ПРОЦЕДУРИТЕЗА ТЯЛО

ПОДХОДЯЩ ЗА ВСЕКИ ТИП КОЖА

Намалява обиколките на тялото, редуцира целулита и стяга кожата на тялото.

Радиочестотната технология е доказано безопасна за всеки тип кожа

Процедурите са комфортни, без възстановителен период.


Venus Legacy™ e неинвазивен естетичен медицински апарат, който ефективно решава проблеми с естетиката на лицето и тялото. Legacy™ редуцира целулит, нехирургично оформя контурите на тялото, стяга на кожата и намаляване на бръчки на лицето и шията. Процедурите с апарата са комфорни, без възстановителен период и безопасно третират всеки тип кожа. Venus Legacy™ е базиран на патентовата (MP)2, в комбинация с авангардната VariPulse™, която подобрява липолизните ефекти на радиочестотата, временно увеличава кръвообращението и стимулира лимфния дренаж.

Технология

Venus Legasy

Отслабване и стягане на кожата

Какво да очаквам


 • Видимо намаляване на целулита, при по-леки случаи той изчезва напълно.
 • Изключително стягане на кожата,особено в зони, които не се подават на диети и спорт – колена, ръце, корем.
 • Намаляване на стриите – и няма как да не е така след като процедурата с Venus Legacy (Венус Легаси) стимулира производството на колаген.
 • Видимо остлабване и оформяне на контура. (резултатите са индивидуални и зависят от фактори като възраст, начин на живот, хранене, двигателна дейност).

КАКВО Е VENUS LEGACY


Venus Legacy (Венус Легаси) е израелски медицински апарат за революционна терапия с изключително висока ефективност при задръжка на течности, наличие на целулит, отпусната кожа след отслабване или раждане, при локални натрупвания. Venus Legacy™ (Венус Легаси) е първият и единствен медицински апарат с FDA сертификат за борба с целулита и отпуснатата кожа (лице, шия и тяло), който използва технологията 4D™, комбинирайки три модерни и изпитани технологии – мултиполярна радиочестота (RF), пулсиращо магнитно поле (PEMF) и VariPulse™ технология (VP), с интегриран термометър за анализ на кожата – RealTime Thermal Feedback. 

КАК ДЕЙСТВА


 • Използвайки патентованата (MP)² технология, Venus Legacy (Венус Легаси) използва мултиполярна радиочестота и магнитни полета, които осигуряват затопляща мрежа на кожата.
 • Увеличава се FGF-2 хормона, триглицеридите, които се намират в мастните клетки, се разбиват и мастните киселини се освобождават от мастните клетки, което води до редуциране на целулита и намаляване на обема на зоната.
 • Мултиполярна радиочестота загрява равномерно тъканта. Високата температура в кожата предизвиква естетвено намаляване на обема на мастните клетки, което води до  намаляване на обиколки в проблемните зони.

Зони на третиране


Kорем
Паласки
Бедра
Седалище
Ръце

Отслабване и стягане


Терапията с Venus Legacy оформя и скулптурира неоперативно тялото, редуцира мастните натрупвания, стяга и витализира кожата

Брой процедури с оптимален ефект


От 6 до 10 броя, по 1 процедура седмично

4D Технология

Venus Legacy™ е сертифициран от американската FDA като нехирургичен метод за третиране на целулит и отпусната кожа, за контуриране на тялото.4D™ технологията е уникална комбинация между добре познатите и изпитани методи – мултиполярна радиочестота (RF) и пулсиращо магнитно поле (PEMF) и иновацията – VariPulse™ (VP), в допълнение с интегриран термометър за анализ на кожата – RealTime Thermal Feedback. Съчетанието на тези енергии в една платформа прави революционен пробив и налага нов стандарт в естетичната медицина.

НАЙ-МОЩНИЯТ МУЛТИПОЛЯРЕН АПАРАТ

Апаратът Венус Легаси има вграден термометър, който в реално време следи температурата на третираната зона, за да имате оптимални клинични резултати. Това позволява равномерно и постоянно загряване на тъканите в дълбочина до 48 градуса, намалява значително риска от изгаряне и в същото време гарантира отлични резултати..

150 ватовата мощност на мултиполярната радиочестота, както и 4,5 см проникване в дълбочина ще доведат до резултати още след първа процедура.

НАПЪЛНО БЕЗБОЛЕЗНЕН И БЕЗОПАСЕН

Технологията на Venus Legacy, направи революция в естетичната медицинска индустрия като неинвазивен метод за оформяне на тялото. С комбинацията от 3 технологии той редуцира мастни натрупвания, отпусната кожа и целулит в зони като: корем, паласки, бедра, седалище и ръце и други областа на тялото. Всички технологии могат да се регулират спярмо комфорта на пациента, за да може процедурата да е едновременно приятна и ефективна. При работа с апарата се използва оригинален хипоалергичен гел на Venus Concept /glide (MP)2 / който предпазва кожата. Процедурата е неинвазивна, безболезнена и няма възстановителен период.

СКЛУПТОРИРА И ОФОРМЯ

Клетките в организма се обновяват на всеки 21-28 дни в зависимост от метаболизма на организма. Затова ако в рамките на тези дни се правят повтарящи се действия, те ще бъдат запомнени от клетките и ще бъдат изпълнявани от тях и след това. Така мастните клетки в тялото свикват да бъдат дренирани, свивани, а мастните киселини от тях – източвани. Venus Legacy мощно стимулира процеса неоколагенеза – собственият ви организъм произвежда нов колаген по естествен път. Простичко казано – точната доза нагряване в точната дълбочина предизвиква кожата да се стяга. Venus Legacy подобрява еластичността на кожата и тъканите, резултатите са забележителни и дълготрайни.

ВЕДНАГА ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ

Още след първата процедура с Venus Legacy ще усещате кожата в третираната зона по-стегната. Само след няколко сесии ще имате видими резултати: намалени гънки и по-гладка, еластична, тонизирана и лифтирана кожа. С 6-8 процедури ще имате оптималните за вас резултати. Очаквано в зоната на третиране обиколкоте намаляват с от 2 до 5/6 см. Кожата става по мека, гладка и стегната. Хубавото при Venus Legacy е, че резултатите продължават да се подобряват и след края на процедурите, понеже кожата вече работи самостоятелно за, Вас. За да запзите резултатите си за постоянно се препоръчват, поддържащи процедури 1-3 пъти годишно.

 • Масаж HYDRA NEUVE –  възстановява рН на кожата и стимулира клетъчното обновяване.

Топящият се масажен крем, богат на Дермостимулини®, извлечени от маракуя, насища кожата с аминокиселини, витамини и фитохормони.

 • Маска HYDRA BEAUTE –  маска с крио-ефект

Тази фаза от терапията HYDRA PEELING успокоява кожата, укрепва защитните й функции и стимулира регенеративните процеси в нея. Патентованият комплекс Acticalm (съчетание от тръстика и вид китайска гъба) премахва зачервяванията, възвръща комфорта, а маслото от камелина, богато на есенциални мастни киселини омега-3 и омега-6, поддържа липидния баланс, предотвратява дехидратацията и укрепва бариерните функции на кожата.

Резултати :

 • Премахва видимите признаци на стареене
 • Възвръща блестящия вид на кожата
 • Изсветлява пигментациите
 • Уравнява тена

Проучване проведено от GUINOT за измерване ефикасността на HYDRA PEELING терапията:

100% от жените твърдят, че кожата им е по-мека и гладка, а тенът по-блестящ и равномерен.

80% от жените забелязват, че пигментациите намаляват и лицето им изглежда видимо по-младо.

ПОДХОДЯЩ ЗА ВСЕКИ ВИД КОЖА

Процедурата с Venus Legacy e напълно подходяща за всяка възраст от 16 до 70+ години и всеки тип кожа от 1-ви до 6-ти фото тип. Може да се прилага целогодишно на лице и тяло, като единствено е желателно 1-2 дни преди и след процедурата да няма пряко излагане на слънце, поради затоплящият ефект от апарата. След процедурата кожата е леко зачервена за около 10- 30 минути, но няма никави пречки пациента да се върне към нормалното си ежедневие и ангажименти веднага след процедурата.

Ако имате въпрос към нас