Natura Bissé

Процедури с Natura Bissé

Natura Bisse

Забележителна серия, която спомага за възобновяване на кожата, притежава защитни, антиоксидантни, стягащи и подхранващи свойства.

Хидратира

Стимулира продукцията на колаген

Изсветлява хиперпигментациите


Natura Bissé доказва, че е марка пионер, която въвежда революционно нови продукти в козметиката. Това довежда до създаването на изключителни линии, а компанията заслужено извоюва името си на безспорен световен козметичен лидер. Новаторските колекции като Natura Bissе VITAMIN C+C LINE и Essential Shock Intense Line са не само иновативни, но и са адресирани към нуждите на кожата в съвременния начин на живот.

Философията на Natura Bisse е да Ви изненада. В света на естетиката ние поставихме тази тенденция. Благодарение на нашите глобални възможности, съчетаваме най-авангардните тенденции с технологичните иновации и традиционните терапии от различни култури.Нашите терапии са решение за различните нужди, които кожата има; Ние използваме най-подходящите инструменти и винаги подхождаме от гледна точка на върховите постижения.Нашата цел е да предложим ефективността на медицинските естетични техники и благополучието на  спа изживяванията.

Професионална грижа за кожата на лицето

Natura Bissé

Забележителна серия, която спомага за възобновяване на кожата, притежава защитни, антиоксидантни, стягащи и подхранващи свойства.

Natura Bisse C+ C Vitamin Line


Замърсяването на околната среда, слънчевата радиация и стресът са само част от агресорите, генериращи прекомерно много свободни радикали, които отслабват защитната система на кожата. Те ускоряват естествения процес на стареене, причиняват загубата на еластичност и хидратация , и допринасят за формиране на бръчки и тъмни петна. Natura Bisse има решение като предоставя полезните ефекти на Vitamin C+C терапията.

Natura Bisse Essential Shock Intense Line


Ремоделираща и стягаща терапия с три вида колаген, с различна молекулна плътност, които скулптурират и дефинират контура на лицето, подобрявайки плътността на кожата и запазвайки нейната хидратация. Тази новаторска лицева терапия осигурява изключителен лифтинг ефект, който остава кожата невероятно еластична и плътна.

Процедури


Следвайки основните стъпки, а именно демакиаж, почистване кожата на лицето и шията, тонизиране и ексфолиация (пилинг), пристъпваме към масаж и поставяне на серум / концентрат. Нежният финал се осъществява чрез маска, тоник и финален крем.

Natura Bisse C+C Vitamin Line

 Антиоксидантни, стягащи и подхранващи свойства.

Natura Bisse Essential Shock Intense Line

Ремоделираща и стягаща терапия с три вида колаген

Ако имате въпрос към нас