Morpheus 8 by InMode

Morpheus 8 by InMode – заличаване на белези и стрии

Morpheus8 – Ремоделиране и контуриране на тялото. Стимулиране производството на колаген. Субдермално подмладяване на кожата.

Подмладяване на кожата

Безопасно

Безболезнено


Morpheus8 е минимално инвазивна процедура за подмладяване на кожата, при която се използва микронидлинг с радиочестотна енергия (RF). Апаратът използва малки иглички, за да достави енергия дълбоко в кожата ви, създавайки микро наранявания, които задействат естествената реакция на тялото ви и насърчават производството на нов колаген и еластин, за да уплътнят и подобрят кожата ви на 4 нива.  Може да се използва навсякъде по вашето тяло, включително корема или задните части, въпреки че е най-популярен за лицето, челюстната линия и шията.

Как Работи процедурата

WaterLava

Morpheus8 е нов, революционен апликатор за платформата Inmode, който третира и ремоделира подкожието, както и мастната тъкан. Morpheus8 представлява фракционирана радоичестота, която ремоделира и контурира лицето и тялото.

Зони на третиране


Ръце

Колене

Лице (включително околоочна зона, чело, шия, назолабиални гънки, бузи)

Гръб

Седалище

Бедра

Корем

Гърди (мъжки и женски). Може да стяга бюст, както и да третира стрии по бюста.

Времетраене


Morpheus8 е нов, революционен апликатор за платформата Inmode, който третира и ремоделира подкожието, както и мастната тъкан. Morpheus8 представлява фракционирана радоичестота, която ремоделира и контурира лицето и тялото.

Кои часто от тялото


С Morpheus8 могат да бъдат третирани цяло лице, шия и деколте, включително околоочен контур и зоната около устните. Най-желаните зони са долна челюст, шия, деколте и корем. Частите на лицето и тялото, по които има бръчки, неравен тен или белези от акне, също се третират успешно. Целулитът и стриите са проблем, който процедурата повлиява ефективно.

Как действа


Платформата  работи с няколко различни накрайника с определен брой златни микроигли, които проникват на специфична дълбочина в кожата в зависимост от проблема и третираната зона.

Ефектите


Резултатите са изключително естествени, а положителната промяна на кожата е видима 15 дни след процедурата. Ефектът е дълготраен  продължава да се разгръща няколко месеца след курса. Дерматолозите препоръчват 1 поддържаща процедура годишно.

За оптимални резултати


За най-добри резултати в зависимост от проблема, който се третира и параметрите, които се използват, са необходими между 1 и 3 процедури през 4-6 седмици.

Ремоделиране

Ремоделиране и контуриране на лицето и тялото

Morpheus8

Микроиглената радиочестота има силен лифтинг и стягащ ефект.

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА
MORPHEUS8?

Апаратът Morpheus8 се използва само от лекари в естетични центрове и е най-новата платформа, създадена от InMode. Morpheus8 е минимално инвазивно модулно RF фракционно решение за субдермално реконструиране на мастната тъкан на цялото тяло. Неговото най-голямо предимство: платформата осигурява най-дълбокото фракционно третиране. Прониква до 8 мм (7 мм + 1 мм термичен профил) в субдермалната тъкан.

ДЪЛБОЧИНА НА
ПРОНИКВАНЕ НА ЕНЕРГИЯТА

Всяка от капачките, предназначена за съответния апликатор, е проектирана с цел достигане до различна дълбочина на проникване в кожата. Платформата осигурява най-дълбокото фракционно третиране. Прониква до 8 мм (7 мм + 1 мм термичен профил) в субдермалната тъкан.

ПРЕДИМСТВА:
  • Извършва дълбоко и безопасно фракционирано третиране на зоната чрез програмируемо проникване от 1-4 мм, в зависимост от използваната канюла
  • Автоматично настройва дълбочината на проникване според зоната за третиране
  • Иглите са с полимерно покритие, което предотвратява термичното увреждане на епидермиса
  • Безопасно третира кожа тип VI с малък риск от PIH
  • Накрайникът е за еднократна употреба, като по този начин се предотвратява замърсяване
  • Усъвършенстваната решетъчна конструкция създава равномерен ефект в зоната на третиране

Ако имате въпрос към нас