Forlle`d

Forlled

Forlled

Forlle`d Процедура за базово овлажняване и антиоксидантна защита

Нанокозметика

Високотехнологичната професионална козметика от Япония FORLLE’D е лидер при продуктите за възстановяване на функцията и структурата на кожата на клетъчно ниво и контрол на механизмите на естественото фотостареене. Антиоксидантната грижа е една от най – важните за запазване на младежкия вид.

Състав

Продуктите съдържат иновативни нискомолекулни съставки и комбинации от тях, подпомагащи подмладяването на кожата на клетъчно ниво, без инжекционна намеса. Специалните иновативни нискомолекулни формули са много добре съвместими помежду си и високата биодостъпност на продуктите на FORLLE’D са идеалното решение при предотвратяване или забавяне стареенето на кожата от всякакъв тип и фототип и на всяка възраст.

Процедура за антиоксидантна защита

Следва стимулиране синтеза на колаген чрез нанасяне на лосион. Нежният финал се осъществява чрез антиоксидантна маска и финален крем.

Процедура овлажняване 

Следвайки основните стъпки, а именно демакиаж, двуфазно почистване – повърхностно и дълбоко почистване на лице и шия с почистващ гел и почистваща пяна, които премахват всички замърсявания, пристъпваме към стимулиране синтеза на колаген, чрез нанасяне на специален лосион.