Лазерна епилация Triton by InMode

Апарат от последно поколение, осигуряващ безболезнено и трайно премахване на нежеланото окосмяване. Епилацията е подходяща за всички типове кожа и се извършва по всяко време на годината дори и през лятото.

Апаратът за лазерна епилация Triton безусловно е сред най-добрите в света, като това е и причината Beauty Center Melissima да предлага тази услуга на своите клиенти, използвайки техника на InMode. Премахването на нежелано окосмяване посредством Triton е напълно безболезна процедура, като в същото време крайният резултат е отличен и траен. Прецизно насочената концентрирана светлина премахва окосмението в дълбочина, като предимствата на Triton са безопасността, бързината на действие и най-вече оптималният комфорт – процедурата е практически безболезнена. Лазерната епилация е напълно съвместима с всички типове кожа, и действието и не се влияе от сезонността, което означава, че процедурата може да се прилага и в горещите летни дни.

Комбинацията от лазерни вълни с миксирана дължина достига до различните фази на растеж на косъма. Така по едно и също време и с еднаква сила, третираме както вече поникналите косми, така и тези в начален стадий на растеж. Разбира се, подобно на други системи на InMode, Triton e много повече от апарат с конкретно предназначение. Това е платформа, с която може да извършваме широк спектър от неинвазивни процедури. „Лазерният душ“, както ние го наричаме, третира изключително успешно проблеми с неравномерният тен и хиперпигментация. Към Triton може да се включи и апликаторът Fractora – мощна ресърфейсинг процедура с фракционирана радиочестота, която преструктурира и изглажда дермата.